Light Obscurity

Once the final coat had been applied, the artwork was packed and dispatched for installation at Broomhill. It was great to finally see the sculpture in the environment it was intended for. The location in the grounds allows the work to be viewed from multiple angles, the white surface reflecting the dappled light beneath the trees and the surrounding plants.

I would like to thank the Broomhill team for their support to realise this work. If you are interested in receiving updates on future projects please visit, http://www.laurengoldie.com and leave your contact details.

3_Light_Obscurity_2017_ Polyurethane_Resin_63X41X180cm

2_Light_Obscurity_2017_ Polyurethane_Resin_63X41X180cm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s